Solidarnostni prevozi na volišče

Inštitut 8. marec združuje moči s sindikatom taksistov!


Taksisti so na pomoč starejšim in vsem tistim, ki lani na dan referenduma za vodo niso mogli sami priti do volišč, priskočili s solidarnostnimi prevozi. Zato za letošnje volitve v okviru kampanje Gremo volit Inštitut združuje moči s Sindikatom taksistov, ki je zasnoval posebno aplikacijo, prek katere bodo lahko tako taksisti kot ostali nudili solidarnostne prevoze na volišča tistim, ki sami sicer težko pridejo do volišč. Želimo si, da lahko kar vsakdo uveljavi svojo volilno pravico in 24.4. odda svoj glas.

Akcijo začenjamo s pozivom za prostovoljce, ki bi na dan volitev želeli nuditi brezplačne prevoze na volišča. Vsi, ki se boste prijavili, se boste lahko prek aplikacije enostavno prijavili in spremljali, kje lahko pomagate s prevozi. Več informacij o sami aplikaciji in njenem delovanju bomo sporočili v sledečih tednih.

Za nudenje prevozov se lahko prijavite preko spodnjega obrazca. Vaši podatki bodo uporabljeni zato, da vam lahko omogočimo dostop do aplikacije, ki bo poenostavila nudenje brezplačnih prevozov tako za tiste, ki prevoz nudijo, kot za tiste, ki ga potrebujejo.

Skupaj smo močnejši!